U bent hier

ZEISS Vision Center Asse heeft een Warm Hart voor Oogzorg - Filmpremière 'LOSING SIGHT'

ZEISS Vision Center Asse heeft een Warm Hart voor Oogzorg - Filmpremière 'LOSING SIGHT'

24/11/2019
Op 1 december om 14u wordt in het ZEISS Vision Center in Asse de filmpremière 'LOSING SIGHT' van Genkenaar Jorgo Kokkinidis getoond in samenwerking met Light for the World Belgium. Inkom is gratis, iedereen welkom. Per aanwezige toeschouwer doneert het Vision Center 2 euro aan dit goede doel.

Per aankoop van een een reinigingspakket, een bril of zonnebril in het ZEISS Vision Center in Asse gaat er 5 euro naar Light for the World. 
Light for the World is een Belgische erkende NGO die samen met haar lokale partners in Afrika blindheid bestrijdt en de integratie van personen met een visuele beperking bevordert via inclusief onderwijs.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een ZEISS Vision Center, en Opticien voor de Wereld. Vanuit ons vak zijn we dagelijks bezig met 'zicht'. daarom zijn we heel hard begaan zijn met (het gebrek aan) oogzorg in Afrika.

Light for the World Belgium

Licht voor de Wereld strijdt tegen vermijdbare blindheid en voor de integratie van mensen met een visuele beperking in Afrika. Als Belgische erkende ngo zorgen we voor toegankelijke oogzorg en inclusief onderwijs in Congo, Rwanda en Tanzania.
Wist je dat er wereldwijd 36 miljoen mensen blind zijn en 90 procent van hen in ontwikkelingslanden woont? Het schokkende is dat vier op de vijf mensen enkel en alleen blind zijn omdat ze geen toegang hebben tot medische zorg. Het hoopvolle nieuws is dat de helft van alle blinde mensen cataract heeft en na een relatief eenvoudige ingreep opnieuw kan zien.
Wil je samen met ons deze onrechtvaardige situatie aanpakken? Jouw warme actie opent ogen.
Bedankt!

Info: https://dewarmsteweek.be/acties/zeiss-vision-center-asse-heeft-een-warm-...